FÖR DIG SOM UTSTÄLLARE – INFÖR MÄSSAN

Mejla oss och ange samtliga namn på utställare om du delar bord med någon. Meddela också om du har extra stor roll-up  eller flera (1 st normal/smal roll-up får plats vid varje bord). 

 

BOKBORD

Basic: Ett bord för få titlar.
Extra: För dig flera titlar och/eller om du delar bord med någon (dubbla bord).
Extra Premium: För förlag, flera författare eller för dig med många titlar (basic-bord + 4 och mer utrymme omkring bordet)
Se: ”Boka utställarbord” för priser och anmälningslänk.

MARKNADSFÖRING

Alla utställare och föreläsare presenteras under ”Deltagare” på Bokmässans webbplats samt i en mässfolder.

Utställare med Extra- och Extra Premium-bord presenteras under ”Deltagare” på Bokmässans webbplats och på Bokmässans Facebook-sida.Till Facebook-inlägget ska du i så fall skicka in en presentation på cirka 200–500 tecken + 1-2 bilder på dig och ev på bok/böcker. Är ni flera som delar bord, skicka gärna era presentationer i samma mejl.
Utställare med Extra Premium-bord får även sitt/sina namn på affischerna.

 

BOKRALLY

Meddela senast 23/10 om du vill delta i bokrally. Det går till så här: Sätt en lapp på utställarbordet om att du deltar. Besökarna får en ”bingobricka” där du signerar att de varit vid just ditt bokbord. Av dem som lämnat in en fulltecknad bingolapp, dras ett antal vinnare per bricka som får hämta ett pris vid resp. utställarbord. Det betyder att du får minst två besök vid ditt bord. Du skänker en bok, men får även chans att sälja böcker till vinnaren som kommer till ditt bord.

GEMENSAM MIDDAG FÖR DIG SOM KOMMER KVÄLLEN FÖRE – Anmäl deltagande senaste 19/10!

Information kommer via mejl. Hör av dig om du missat det/inte fått informationen.