FÖR DIG SOM UTSTÄLLARE – INFÖR MÄSSAN

Mejla oss och ange samtliga namn på utställare om du delar bord med någon. Meddela också om du har extra stor roll-up  eller flera (1 st normal/smal roll-up får plats vid varje bord). 

 

BOKBORD

Basic: Ett bord för få titlar.
Extra: För dig flera titlar och/eller om du delar bord med någon (dubbla bord).
Extra Premium: För förlag, flera författare eller för dig med många titlar (basic-bord + 4 och mer utrymme omkring bordet)
Se: ”Boka utställarbord” för priser och anmälningslänk.

MARKNADSFÖRING

Alla utställare och föreläsare presenteras under ”Deltagare” på Bokmässans webbplats samt i en mässfolder.

Utställare med Extra- och Extra Premium-bord presenteras under ”Deltagare” på Bokmässans webbplats och på Bokmässans Facebook-sida.Till Facebook-inlägget ska du i så fall skicka in en presentation på cirka 200–500 tecken + 1-2 bilder på dig och ev på bok/böcker. Är ni flera som delar bord, skicka era presentationer i samma mejl.
Utställare med Extra Premium-bord får även sitt/sina namn på affischerna.

 

BOKBINGO

Första hälften som bokar utställarbord kommer att få frågan om att vara med i bokbingo. Det går till så här: Sätt en lapp på utställarbordet om att du deltar. Besökarna får en bricka (tre olika bingolappar kommer att delas ut), där du signerar att de varit vid just ditt bokbord. Av dem som lämnat in en fulltecknad bingolapp, dras ett antal vinnare per bricka som får hämta ett bokpris vid resp. utställarbord. Det betyder att du får två besök vid ditt bord. Du skänker en bok, men får även chans att sälja böcker till vinnaren som kommer till ditt bord.
Förfrågan kommer att gå ut i augusti-september. Först till kvarn!

KVÄLLEN FÖRE BOKMÄSSAN ses vi på någon av Faluns restauranger. I år tar vi inte upp anmälan på mat i förväg, utan vi ses och  den som vill äta beställer på egen hand. Plats meddelas närmare.